RSS
make pink pancakes not pink war

marți, aprilie 06, 2010

g & i 4

el..


exista oameni carora le place sa locuiasca in spatele cortinei, ascunsi de ameteala vietii de zi cu zi, incercand noi modalitati de a experimenta emotii, pasiuni, lucruri care exista dar nu stim ce sunt, nici macar nu stim ca sunt acolo..

asa e el, ii place sa creada ca locuieste intr-o mansarda virtuala, plina de oglinzi, in rest simpla, cu un pat moale, unde sa nu doarma, ci doar sa simta ca traieste, sa se simta liber, sa nu cunoasca granitele dintre nebunie si bun simt.

nu ii place sa vorbeasca prea mult, insa ii place sa povesteasca, sa scrie in serile tarzii, sa lase urme in inima, dar nu si in constiinta, ii place sa creada ca lasa in urma oameni carora inima e cea care le aminteste de el, nu constiinta

de fiecare data cand scrie raman multe pagini rupte in urma sa, stie ca poate mai mult, uneori chiar si cand poate ca nu e asa..

el iubeste strada, ii place sa faca plimbari de unul singur, ii iubeste pe cei care ofera libertate, de multe ori greseste, de multe ori stie ca greseste, dar nu face nimic

ii place sa creada ca iubeste intens, ca ofera incredere, speranta..de multe ori insa se amageste, si aproape de fiecare data fuge, se departeaza de cei carora ar trebui sa le fie recunoscator si ar trebui sa fie in orice moment in apropierea lor..

stie si asta, dar e incapatanat, stie ca pierde dar accepta sa piarda..

uneori are momente de rabufnire, rare insa pozitive pentru el, pentru ca ii mai alunga din neincredere si incertitudini..

lui nu ii place sa astepte insa o face cu o naivitate imensa..el fiind un mare "prostut"

el nu stie cand sa plece, sa se departeze si de multe ori o face tarziu, ori nu o face deloc

el face..prea multe greseli.



Placebo - Come Undone







update: da .. intr-adevar uitam..text cu autor si origini necunoscute..probabil din folclor :D

2 reactii:

paul spunea...

http://paulgabor.com/mizerabila-blogosfera/

Narcis spunea...

@paul..sa fi-ti sanatos..nu ma pasioneaza nici macar cat o stafida din cozonac problemele dumneavostra..s-a topit zapada motiv pentru care prefer sa alerg tantarii in detrimentul unui posibil "razboi"

 
Copyright 2009 nuficamine Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Ezwpthemes