RSS
make pink pancakes not pink war

marți, octombrie 19, 2010

..

daca tot e seara cu citate.."muzica buna pe langa ca o auzi, ca o simti, se intampla uneori sa o si vezi pe tavan cand esti somnoros si iti e gandul aiurea"


Robbie Robertson - Shadow of Your Smile







recomand - Vania cu al sau ghiump

2 reactii:

Jucarii spunea...

Salut! Am observat ca esti din judetul Vaslui. Te invit sa participi la o campanie-concurs, organizata de mine in colaborare cu miniPRIX si adresata bloggerilor din judetul Vaslui. In schimbul articolului primesti un cadou ce consta intr-o reducere de 20% si transport gratuit pentru orice comanda de peste 100 lei. Poti castiga un voucher de 100 lei pentru cumparaturi de pe www.miniprix.ro. Detalii aici: http://www.blogawards.ro/2010/10/19/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-sibiu-vaslui-si-gorj/. Concursul se desfasoara in perioada 20-10-2010-24-10-2010, dar cerintele sunt extrem de usoare.

Ce trebuie sa faci, pe scurt?
1. Sa scrii pe blogul tau un articol care sa cuprinda acest citat:

“Weekendul acesta Caravana Reducerilor online miniPRIX trece prin judetele Sibiu, Vaslui si Gorj. Printre produsele care pot fi cumparate se numara pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour – Reduceri Surpriza”, reduceri de 20% la orice comanda la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 23-24 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Sibiu, Vaslui si Gorj.”


2. - si sa postezi un link spre un produs din magazinul www.miniprix.ro


Poti castiga ori daca aduni cele mai multe comentarii, ori daca ai noroc la tragerea la sorti :) Chiar daca nu te numeri printre castigatori, primesti un cadou din partea miniPRIX ce va consta intr-o reducere importanta sau in transport gratuit!

Astept sa-mi trimiti pe mail la aceasta adresa sau la adresa blogawards.ro@gmail.com si sa lasi intr-un comentariu la acest articol http://www.blogawards.ro/2010/10/19/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-sibiu-vaslui-si-gorj/

Cu stima

Marius - http://www.blogatu.ro

Narcis spunea...

sanatati!

 
Copyright 2009 nuficamine Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Ezwpthemes